HVÆSERNE MENER

"Pens.agronom Erling Brokendorf, Tværvej 13, Vrissenbjerg, skriver:
Så er det sædvanlige hylekor af højpanede, foræltede, københavnerkloge `eksperter´ på banen igen med deres klynkeri, fordi "alt for få har søgt ind på de humanistiske uddannelser".
Og hvor er det også bare forfærdeligt, hvis vi om nogle år skulle komme til at mangle et par forskere i `Samlivsformer på Nordkalotten i det 13. århundrede´ eller `Indiansk barfodsdans og dens betydning for den sproglige udvikling blandt analfabeter på Påskeøerne´. Det vil næsten ikke være til at bære. For ikke at tale om hvor forfærdeligt det ville være, hvis der ikke er nok mænd, der søger ind til Den Kongelige Ballet, for hvad skulle vi dog gøre uden alle disse dansende bøsser i gamachestrømper, som kan spjætte rundt på scenen og sprede aids, som det passer dem, mens vi andre må slide og pukle hver eneste dag for at få råd til vægtafgiften og de tårnhøje benzinpriser.
Næh, Danmark ville utvivlsomt gå i stå uden disse `samfundsstøtter´. Så hellere mangle i vejingeniører og mekanikere, selvom det er dem der holder hjulene i gang. For i dagens Danmark er bilismen lagt for had, og derfor kan vi naturligvis ikke ha, at det skal være let at få bilen repareret endsige at køre i den. Men det er naturligvis i orden, at registreringsafgiften er så høj, at vi betaler for tre biler, hver gang vi køber én, for vores penge fejler sandelig ikke noget, uha nej, dem kan staten sandelig godt bruge i en tid, hvor andengenerationskriminelle fra Bistandbul og nærliggende omegn drøner rundt i vore gågader i stjålne biler og spreder skræk og rædsel blandt blomsterkummer og tøjstativer.
Hurra for den danske pladderhumanisme!
ATS - At Tænke Sig - Bagsiden af Politiken Søndag d. 1.August"

ER ATS dog ikke noget af det sjoveste?! Det gjorde absolut ikke læsningen mindre sjov at jeg lige havde læst et læserbrev af Dansk Folkepartis Jesper Langballe i Jyllands-posten som omhandlede en bynavne-problematik.. Det var lidt den samme tone som blev brugt deri.

Ingen kommentarer:

Ældre posts